Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Guds farshjärta slår för dej!

May be an image of one or more people, sky and text

Hej!

Varje kväll kl 19 den 28-30.5.2021, i Zoom, har du möjlighet att låta dig dras nära Guds farshjärta. Olav och Unni Slåtten från Norge undervisar. De har hållit en mängd ”farshjärta-skolor” på olika håll i världen som föreläsare knutna till Fatherheart Ministries, NZ. En av kvällarna undervisar Martin Réen från Sverige. Det här är ett tema som också ligger nära hans hjärta.

Vid varje tillfälle 28-30.5 ingår ca 45 min undervisning. Därefter finns tid för frågor, samtal, bön. Vår önskan är att vid ett senare tillfälle kunna erbjuda en så kallad A-skola på plats. En A-skola är en 5-dagars kurs om Guds farskärlek, vår identitet som söner och döttrar m.m.

Under dessa kvällar i Zoom får du både en möjlighet att dra nära Guds farshjärta – och en möjlighet att få reda på vad en A-skola skulle kunna innebära för dig. ANMÄL dig genom att skicka e-post till andeochliv@gmail.com senast fredag 21.5.2021. Du får länken till tillfällena i Zoom till din epost. Tillfällena i Zoom är öppna för alla och det kostar ingenting att delta.

Var välsignad!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: