Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Sommarkonferensen uppdatering

Sommarkonferensen Jesus Vårt Hopp!

Under de senaste åren har vår värld förändrats dramatiskt, kanske till och med på ett sätt som många av oss inte riktigt trodde var möjligt. Nu om någonsin har vi orsak att syna och vår själs ankare. Vad är ditt hopp i den här tiden?

Vår bön är att du under sommarens konferens skall bli befäst i det hopp som har getts oss. Bibeln säger det så klart: ”Och hoppet sviker oss inte, ty Guds kärlek har utgjutits i våra hjärtan genom den Helige Ande” (Rom 5:5). Gud har gett sin egen Ande för att fylla ditt hjärta med kärlek. Vårt hopp står till Jesus. Han har öppnat vägen hem till Fadern. ”Jag är vägen, sanningen och livet. Ingen kommer till fadern utom genom mig” (Joh 14:6).

Är du sjuk? Under konferensen finns det möjlighet till förbön. I år vill vi speciellt be för dig som är sjuk. Det står att när Jesus såg folket fylldes han av medlidande och förbarmade sig över dem, för de var härjade och hjälplösa som får utan herde (Matt 9:36). Vi vill att du ska få vara som ett får som har en herde, vi vill att Guds kärlek ska få nå dig till helande och få nå ditt hjärta till befrielse.

(Foto: Unsplash.com)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: