Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Lovsångsledare under konferensen 2022

Lova Herren, min själ, och glöm inte vad gott han har gjort! (Ps 103:2)

Vi ser så mycket fram emot att tillsammans få lova Herren under konferensen! De som leder oss i lovsång och tillbedjan är Isabella Ström-Kaipio, Markus Kaipio, Andreas Forsberg, Tatjaana Kuivas.

Isabella Ström-Kaipio är bosatt i Sandsund i Pedersöre. Språklärare i svenska för invandrare (vintern), florist (sommaren). Isabella brinner för att se Jesus och den Helige Andes närvaro förvandla mänskors liv och för att se Guds folk från olika sammanhang och länder lovsjunga tillsammans. Hon är gift med Markus.

Markus Kaipio är företagare inom ekonomi och ICT-branschen. Han är ljudansvarig, basist och lovsångare i Elim, jakobstad. Nära hans hjärta ligger att se speciellt unga människor lovsjunga, bli förvandlade och se Gud och hans möjligheter mitt i omständigheter. Han ser dagens teknik som en möjlighet att sprida evangeliet.

Andreas Forsberg är musiker och lärare från Helsingfors. Hans längtan är att förmedla Guds hjärta och Guds rike genom bland annat musiken.

Tatjaana Kuivas är bosatt i Vanda. Hon undervisar musik och älskar att spela i lovsång. På hennes hjärta ligger en stark vilja att se Guds härlighet komma ner och förvandla människor.

(Foto: unsplash.com)

Andreas
Tatjaana
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: