Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Sommarkonferensen – talare och lovsångsledare

Under konferensen ”Jesus vårt hopp!” 4-7.8.2022 har vi glädjen att få dela gemenskap med och lyssna till flera talare och en lovsångsledare. Vem är de och vad ligger på deras hjärtan?

Hans Weichbrodt är präst i svenska kyrkan och inspiratör för Oas-rörelsen i Sverige. Han brinner för att få lyfta fram Bibeln som Guds ord. I Hans förkunnelse möts man av Guds nåd. Samtidigt går han till grunden med analys av bibeltexten, grundspråk, kultur och sammanhang. Hans brinner även för att många skall nås av evangeliet. Han samarbetar bland annat med Sebastian Stakset i olika evangelisations-initiativ. En tredje sak som ligger nära Hans hjärta är att finnas till hands för de nyckelpersoner i samhället som han möter i sin tjänst. Där ingår t ex politiker och artister. Hans vill stödja dem i att leva ut den Daniels-kallelse de bär. Vi ser fram emot att ta del av Ordet genom Hans!

Daniela Person är finlandssvensk men numera bosatt i Uppsala, Sverige där hon fungerar som chef för Himlen TV7. Daniela är ekonom och var verksam inom företagsvärlden innan Gud ledde henne att flytta till Israel, där hon doktorerade vid Hebreiska universitetet i Jerusalem. I och med detta fördjupades hennes förståelse av Bibelns profetiska budskap. Teman hon brinner för är bland annat Jesu återkomst, samt strategisk bön för nationer och för Norden. Är du redo för Jesu återkomst?

Olle Rosenqvist är bosatt i Kvevlax, men reser som evangelist i flera asiatiska länder. Han har ett speciellt hjärta för Nepal. I Olles tjänst och förkunnelse möter vi samma nåd som han själv mött. Han förkunnar hopp! Hans liv är på många sätt en berättelse om upprättelse. Från ett liv som alkoholist och uteliggare reste Gud upp honom till den tjänst han har idag. Det finns nåd och upprättelse även för dig!

Boris Sandås bor i Kvevlax och fungerar i en befrielsetjänst i Guds rike. Boris har ett herdehjärta och stor omsorg om de människor som Gud sätter i hans väg. Han lever för att se Guds barn bli satta fria, helade och upprättade. Han har nyligen gett ut boken ”Gud vill befrielse!”. Boris undervisar på fredag förmiddag och han finns även med som förebedjare tillsammans med sitt team under konferensen. Sök förbön och befrielse!

Konferensens lovsångsledare är Isabella Ström-Kaipio. Hon är bosatt i Sandsund i Pedersöre. Hon fungerar som språklärare i svenska under vinterhalvåret och som florist på sommaren. Isabella brinner för att se Jesus och den Helige Andes närvaro förvandla mänskors liv i tillbedjan. På hennes hjärta ligger också en stark längtan att se Guds folk från olika sammanhang och länder lovsjunga tillsammans. I hennes team denna konferens ingår även Markus Kaipio, Andreas Forsberg, samt Tatjaana Kuivas. Låt Hans namn bli upphöjt!

Vi ses i augusti! Kom ihåg att anmäla dig senast 27.7!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: